Saitko Sähköverkolta laskun?

Sähkön siirron laskutukseen on tullut muutoksia 1.7.2024 alkaen. Tampereen Energia Sähköverkko Oy laskuttaa verkkoalueemme asiakkaita sähkönsiirrosta.

1.7.2024 alkaen Tampereen Energia Sähköverkko Oy:n sähkönjakelualueella asuvat ihmiset saavat sähköstä kaksi erillistä laskua: toisen sähkön myynnin osuudesta omalta sähkönmyyjältä ja toisen sähkön verkkopalvelusta eli sähkönsiirrosta meiltä Tampereen Energia Sähköverkolta.

Jos olet jo aiemmin saanut erilliset laskut sähkön myynnin osuudesta ja sähkön verkkopalvelusta, mikään ei muutu.

Mitä minun pitää tehdä, kun sain paperilaskun?

Jos et ole aiemmin saanut meiltä laskua sähkönsiirrosta, lähetämme sinulle laskun. Lasku saapuu paperipostina. Huomioithan, että jos sinulla on käytössä Omaposti-palvelu, lasku voi ohjautua myös sähköisesti Omapostiin, jos olet valinnut täysin sähköisen laskutuksen paperilaskujen lähettämisen sijasta.

  • Tarkistathan, onko laskusi tullut sinulle sähköisesti Omapostiin. https://oma.posti.fi/
  • Jos et ole valinnut täysin sähköistä asiointia Omapostissa, lasku tulee sinulle myös paperipostina.
  • Jos et ole ennen saanut laskua Tampereen Energia Sähköverkolta, vaan sähkönmyyjäsi on lähettänyt koontilaskun, olemme pankkisi näkökulmasta uusi laskuttaja.
  • Kun teet Tampereen Energia Sähköverkolle e-laskuvaltuutuksen omassa nettipankissasi, saat meiltä jatkossa laskut e-laskuina.