Uudistimme sähköisten palveluidemme kirjautumisen. Uudistuksen myötä energiankulutustietojen seuraaminen on entistäkin kätevämpää, sillä nyt pääset yhden kirjautumisen kautta käsiksi sekä Tampereen Energian että Tampereen Energia Sähköverkon asiakkuuksiin. Samalla helpotimme useiden asiakkuuksien hallintaa: nyt pystyt itse lisäämään ja poistamaan käyttäjätilisi alla näkyviä yritysasiakkuuksia.

Uusi kirjautumisportaali mahdollistaa myös sen, että voimme jatkossa tuoda helposti saatavillesi uusia palveluita – asiakkaanamme kuulet uudistuksista ensimmäisten joukossa.

Mitä sinun on hyvä tietää uudistuksesta

  1. Myös vanhojen käyttäjien täytyy rekisteröityä sähköisten palveluidemme käyttäjäksi vahvan tunnistautumisen kautta. Kun kirjaudut sähköisiin palveluihimme seuraavan kerran, sinua pyydetään tunnistautumaan, jonka jälkeen pääset jatkamaan käyttäjätilillesi.
  2. Jatkossa voit kirjautua sisään joko käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi tai verkkopankkitunnuksillasi tai Mobiilivarmenteella. 
  3. Kun olet tehnyt vahvan tunnistautumisen, kaikki henkilötunnukseesi liitetyt asiakkuudet näkyvät käyttäjätililläsi kuten tähänkin asti.
  4. Jos haluat lisätä käyttäjätilillesi uusia yritysasiakkuuksia, voit tehdä sen Käyttäjätilin hallinta -osiossa. Samassa paikassa voit myös poistaa niiden asiakkuuksien tiedot, joita et jatkossa halua enää tarkastella käyttäjätilisi alla.
  5. Uudistuksen myötä pääset saman kirjautumisen kautta sekä Tampereen Energian että Tampereen Energia Sähköverkon sähköisiin palveluihin.
  6. Jos olet tilannut sähköpostiisi lähetettäviä kuukausittaisia kulutusraportteja, ne on uudistuksen jälkeen tilattava uudestaan.

Etkö vielä käytä sähköisiä palveluitamme?

Nyt on hyvä hetki tutustua maksuttomiin sähköisiin palveluihimme!

Seuraa energiankulutustasi

Sähkiksessä seuraat energiankulutustasi vuositasolta aina tuntitasolle asti. Näet tekemiesi säästötoimien vaikutuksen lähes reaaliaikaisesti ja voit vertailla eri ajankohtia keskenään.

Kaikki lasku- ja sopimustiedot yhdessä paikassa

Näet laskuistasi niiden maksun tilan ja eräpäivän. Erääntymättömälle laskulle voit tehdä eräpäivän siirron kätevästi suoraan Sähkiksessä.

Tieto sähkökatkoista suoraan sähköpostiisi

Sähkiksen käyttäjänä saat viestit katkoista automaattisesti sen jälkeen, kun olet ensimmäisen kerran kirjautunut palveluun. Voit lisätä keskeytystiedon vastaanottajaksi kiinteistökohtaisesti myös muita vastaanottajia.